Ringette


Luistelu- ja ringettekoulu jatkuu tammikuussa 11.1.2023 alkaen keskiviikkoisin klo 17:30-18:30.
Tervetulleita ovat kaikki 4–8-vuotiaat.
Tytöille toiminta on suunnattu enempi ringetteen (ringettekoulu) ja pojat sekä luistelemaan opettelevat jatkavat leikkien ja pelien avulla harjoittelua luistelukoulussa samalla jäällä samaan aikaan. Luistelukoulumme maksavat 30€/kausi. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: Ilmoittautuminen Ringettekouluun - Mäntsälän Jää-Tiikerit ry (jaa-tiikerit.fi)

Seuran kiekkokoulu  keskiviikkoisin klo 18:30-19:30, jonne kaikilla on mahdollisuus mennä mukaan. Pojat (4–9-vuotiaat) etenkin, suosittelen kiekkokoulua, sillä ringetteä tulevaisuudessa sarjatasoilla saa pelata vain tytöt. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: Kiekkokoulu - Mäntsälän Jää-Tiikerit ry (jaa-tiikerit.fi)
--------------

Lisäksi tärkeää infoa ringettejoukkueen perustamisesta Mäntsälään syksylle 2023.

Joukkueen toiminta alkaa JOS saamme tarpeeksi pelaajia kasaan kevään 2023 aikana. 

Joukkueen kuukausimaksu on nyt laskettu 15 tytön mukaan. Kuukausimaksun suurus olisi karkeasti 75 €-100 € riippuen talkoo yms. aktiivisuudesta. Toki summa nousee tai laskee kun tyttöjen määrä selviää.
Sarjaan lähtöön tarvitaan myös jokaista perhettä, valmentajaa, ja muutamaa huoltajaa sekä joukkueenjohtaja ja kotipeleihin toimitsijoita. :) 

Näihin tehtäviin saatte apua meiltä seurasta eivätkä ne ole vaativia tehtäviä. Linkistä pitää nyt käydä ilmoittautumassa sitovasti joukkueeseen lähtijät :) Maksua siitä ei oteta. Ilmoittaudu mukaan tästä: Mäntsälän Jää-Tiikerit ringette, joukkueen perustaminen ja sarjaan ilmoittautuminen (office.com)

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.