Ringette


Luistelu- ja ringettekoulu jatkuu syksyllä 24.8 alkaen keskiviikkoisin klo 17:30-18:30.
Tervetulleita ovat kaikki 4–8-vuotiaat.
Tytöille toiminta on suunnattu enempi ringetteen (ringettekoulu) ja pojat sekä luistelemaan opettelevat jatkavat leikkien ja pelien avulla harjoittelua luistelukoulussa samalla jäällä samaan aikaan. Luistelukoulumme maksavat 30€/kausi. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: Ilmoittautuminen Ringettekouluun - Mäntsälän Jää-Tiikerit ry (jaa-tiikerit.fi)

Seuran kiekkokoulu  keskiviikkoisin klo 18:30-19:30, jonne kaikilla on mahdollisuus mennä mukaan. Pojat (4–9-vuotiaat) etenkin, suosittelen kiekkokoulua, sillä ringetteä tulevaisuudessa sarjatasoilla saa pelata vain tytöt. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: Kiekkokoulu - Mäntsälän Jää-Tiikerit ry (jaa-tiikerit.fi)
--------------

Lisäksi tärkeää infoa ringettejoukkueen perustamisesta Mäntsälään syksyksi.

Joukkueen toiminta alkaa JOS saamme 4-6 pelaajaa lisää joukkueeseen ja jääaika on maanantaisin klo 17:30-18:30

Joukkueen kuukausimaksu on nyt laskettu 15 tytön mukaan. Kuukausimaksun suurus olisi karkeasti 75 €-100 € riippuen talkoo yms. aktiivisuudesta. Toki summa nousee tai laskee kun tyttöjen määrä selviää.
Sarjaan lähtöön tarvitaan myös jokaista perhettä, valmentajaa, ja muutamaa huoltajaa sekä joukkueenjohtaja ja kotipeleihin toimitsijoita. :) 

Näihin tehtäviin saatte apua meiltä seurasta eivätkä ne ole vaativia tehtäviä. Linkistä pitää nyt käydä ilmoittautumassa sitovasti joukkueeseen lähtijät :) Maksua siitä ei oteta. Ilmoittaudu mukaan tästä: Mäntsälän Jää-Tiikerit ringette, joukkueen perustaminen ja sarjaan ilmoittautuminen (office.com)

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.