Tukea jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin E- ja F-junioreille

6.10.2019

396 jääkiekkojunioria perheineen saa tänä vuonna ennenaikaisen joululahjan: Jääkiekkoliiton myöntämät tuet E- ja F-junioreiden jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin maksetaan 13. joulukuuta mennessä pelaajien seuroille. Seurat ovat saaneet tiedon oman seuransa tukipäätöksistä tämän viikon lopussa ja nyt tehtävänä on informoida päätöksistä tukea hakeneita.

Seuroissa tuki kohdistetaan tukea saaneiden pelaajien kausimaksuihin. Tukisummat vaihtelevat kausimaksujen tapaan ikäluokittain, E-junioreiden tuki on 300 ja F-junioreiden 200 euroa per pelaaja. Samassa yhteydessä seuroille maksetaan tukea 132 Leijona-kiekkokoulun vapaapaikkaan.

Yhteensä joulukuussa maksetaan tukia nuorempien ikäluokkien jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin 101 700 euroa. Kun mukaan lasketaan keväällä vanhemmille ikäluokille maksetut tuet, on Jääkiekkoliiton toimesta tuettu vähävaraisten harrastajien perheitä vuonna 2019 peräti 1 090 600 eurolla.

 

Koko uutinen on luettavissa täällä:

http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/4174-e-f-ja-lkk-tukihaku-paatokseen-nuorempien-junioreiden-harrastamiseen-tukea-101-700-euroa

**********************************************************************************

Suomen Jääkiekkoliitto tukee E- ja F-ikäluokkien perheitä lasten jääkiekkoharrastuksen kustannuksissa. 
Tukea haetaan seuran kautta ja hakemusten on oltava seuralla 6.10.2019.

Päätökset tiedotetaan seuroille 15.11. mennessä ja maksu suoritetaan pelaajan seuran tilille 13.12. mennessä - summat ohjataan tukia saaneiden junioreiden kausimaksuihin.

Liitteenä olevan hakemuksen on oltava viimeistään 6.10. mennessä toimitettuna sähköpostitse osoitteeseen s.p.marttinen@gmail.com