Mäntsälän Jää-Tiikerit ry

Mäntsälän Jää-Tiikerit

Seuramme edistää Mäntsälän jääurheilua ja tarjoamaan hyvät puitteet jääurheilun harrastamiseen sekä junioreille että varttuneemmille harrastajille. Jää-Tiikereillä on juniorikiekkojoukkueita, harrastekiekkojoukkueita ja tietenkin kiekkokoulu sekä luistelu- ja ringettekoulu.

 

Toimintaamme voit tutustua lähemmin näillä internetsivuillamme, ottamalla yhteyttä vastuuhenkilöihimme tai tulemalla suoraan paikan päälle harjoituksiin, peleihin ja turnauksiin.

 

Aikuisten edustusjoukkue pelaa Mäntsälän Jää-Tiikerit nimellä, mutta toimivat omana seurana (Mäntsälän Jääkiekkoilun Tuki ry) 

TURVALLISUUS

Turvallinen tapa harrastaa:

- Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa turvallisessa ympäristössä, lapsen ja nuoren omalla taitotasolla ja huolehdimme siitä, että jokaisella on sääntöjen mukaiset varusteet suojaamassa loukkaantumisilta.

Turvallinen harrastusympäristö tarkoittaa myös niin valmentajien, ohjaajien kuin muiden toiminnassamme mukana olevien henkilöiden roolia kasvattajana ja esimerkillisenä vanhempana.

Seuramme tarjoaa joukkueissamme toimiville vanhemmille mahdollisuuden koulutukseen (valmentajakoulutus, huoltajakoulutus, ohjaajakoulutus, ensiapukoulutus jne.)

Toimimme kasvattajaseurana, ilman kilpailullisia tavoitteita. Noudatamme toiminnassamme Jääkiekkoliiton sääntöjä ja ohjeita. Seuramme osallistuu aktiivisesti harrastusmahdollisuuksien kehittämiseen niin Mäntsälässä kuin Jääkiekkoliiton projekteissa.

Tavoitteenamme on taata harrastusmahdollisuudet ihmisarvoa kunnioittavassa, oikeudenmukaisessa, tasa-arvoisessa ja päihteettömässä ympäristössä.

HUOLENPITO

Seuramme tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuus jääkiekon harrastamiseen omalla paikkakunnalla, taidoista tai kyvyistä riippumatta.

Seuramme huolehtii lasten harrastuksen jatkuvuudesta seuran tarkalla talouden seurannalla (toimimme yhteishyödyllisesti ja talkoovoimin), minkä vuoksi harrastuksen hinta voidaan pitää kohtuullisella tasolla.

Koulu on tärkein. Lapsia ja nuoria ei ajeta loppuun harrastuksen parissa, vaan jokainen osallistuu harjoituksiin ja peleihin omien mahdollisuuksien mukaan.

Toiminnassa mukana olevien vanhempien yhteistoiminnan avulla, helpotetaan mm. pelimatkojen järjestämistä (kuljetukset). Koska pelaajien vanhemmat ovat aktiivisesti mukana harrastustoiminnassa ja seuran toiminnassa, huolenpito lapsista ulottuu useasti joukkue/seuratasolle saakka, huolehditaan yhdessä, ei vain omasta lapsesta.

Seuramme tavoitteena on tarjota lapselle jääkiekkoharrastus, mikä on yksi vain yksi harrastus muiden harrastusten joukossa. Jää-Tiikerit eivät rajoita lapsen osallistumismahdollisuuksia muiden lajien vuoksi. Noudatamme Jääkiekkoliiton ja Palloliiton sopimusta lajikausista.

Huolehdimme lapsen ja nuoren jaksamisesta ja koulunkäynnistä tarjoamalla säännönmukaisuutta ja turvallisen aikuisen huolenpitoa.

OSALLISUUS

Jokainen lapsi ja nuori voi osallistua seuran toimintaan muutenkin kuin pelaajan roolissa.

C- ja B-juniorit (14- 17vuotiaat) toimivat mm. kummeina nuoremmille ikäluokille, tuomareina junnupeleissä ja ohjaajina luistelukoulussamme.

Pyrimme kehittämään ja kasvattamaan lapsia ja nuoria ottamaan vastuuta omista tekemisistään.

Varusteista huolehtiminen, aikatauluista huolehtiminen, poissaoloista ilmoittaminen, oma käytös tuomareita ja kanssapelaajia kohtaan, siisteys, terveys ja hyvät käytöstavat.

Juniorijoukkueiden pelaajat tekevät vuosittain joukkueen pelisäännöt ja sopivat miten rangaistaan sääntöjen rikkomisesta. Pelaajat omalta osaltaan osallistuvat varainhankintaan, yhteisiin talkoisiin yms.

Tarjoamme jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden osallistua monipuolisesti toimintaamme omalla taitotasollaan.

Tule mukaan!