RINGETEN SINIVALKOINEN MENESTYSTARINA -KAMPANJA

24.10.2022

Tiesitkö, että Suomen Ringettemaajoukkue toi Suomeen historian ensimmäisen palloilulajien maailmanmestaruuden vuonna 1994? Tuolloin käynnistynyt sinivalkoinen menestystarina avasi uran myös muille palloilu- ja jäälajien maailmanmestaruuksille. Tämän jälkeen ringettemaajoukkueemme on voittanut jo yhdeksän maailmanmestaruutta, joista viimeiset seitsemän peräkkäistä.

Ringeten sinivalkoinen menestystarina on koko ringetteyhteisön yhteinen juttu, meidän juttu, johon lähdemme yhdessä kirjoittamaan uutta kappaletta Espoossa 31.10.-6.11.2022. Maajoukkueemme valmistautuvat tavoittelemaan unelmaansa: Naisten ringettemaajoukkue haluaa tehdä historiaa ja voittaa kymmenennen MM-kullan. U21 nuorten maajoukkue puolestaan aikoo katkaista Kanadan mestaruusputken ja palauttaa U21 maailmanmestaruuden takaisin Suomeen kotiareenallamme. Osoittaaksemme heille tukemme ja tuodaksemme koko ringetteväen yhteen kutsummekin nyt kaikki ringetteyhteisön jäsenet ja jäsenseuramme mukaan Sinivalkoinen menestystarina -kampanjaan!

Näin osallistut kampanjaan:

1. Lisää Facebookissa kansikuvaksesi Sinivalkoinen menestystarina -kansikuva (kuva ja valmis kuvateksti Materiaalipankissa)

2. Hyödynnä valmiita somejulkaisuja, jotka löytyvät myös samalta sivulta Materiaalipankista

3. Osta liput Ticketmasterista ja tule kanssamme Espooseen nauttimaan koko perheen urheiluelämyksestä! Ringeten MM-kisat 2022 liput ja tapahtumia | Osta liput Ticketmaster Suomen verkkokaupasta

World Ringette Championships
World Ringette Championships