B-nuoret kukistivat OKK:n Malmilla

2.10.2008

Keskiviikkona 1.10.2008 pelatun ottelun hyvät kaksi ensimmäistä erää ratkaisivat voiton Jää-Tiikereille.

Ottelu kuumensi tunteet

Sarjan kulminaatiopisteeksi nousi Malmin jäähallissa pelattu ottelu OKK - Jää-Tiikerit, jota seuraamaan oli keräytynyt kiitettävästi oman joukkueemme kannustajia. Ottelun päättyessä taululla komeili luvut 6-9 Tiikereillemme.  Voitto ei kuitenkaan maistunut tällä kertaa niin makealta kuin olisimme etukäteen odottaneet.

- "Tiikeri-joukkueemme jaksoi pelata hyvää taidokasta kiekkoa kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmannessa erässä ei enää keskityttykään olennaiseen eli oman pelin rakentamiseen, vaan seurattiin enemmänkin tuomareiden ja vastustajien toimintaa. Harmi, että mentiin vanhaan ansaan", toteaa joukkueenjohtaja Lehikoinen.  "Rangaistusten määrä oli aivan liian iso". 

- " Joukkueemme on nyt voittanut kaikki pelaamansa neljä peliä. Kolme karsintapeliä on meillä vielä pelaamatta. Yhdelläkin voitolla jäljellä olevista peleistä kolkutellaan jo III-divarin ovia. Uskon, että joukkuemme pystyy näyttämään henkisen kanttinsa kestävyyden tulevissa otteluissa ja näin se ei tule jättämään hommaa pelkkään ovenkolkutteluun.  Hyvällä keskittymisellä joukkueemme voi napsia kaikki saatavilla olevat pisteet."  

Vaikka kolmannen erän ylilyönnit harmittivat joukkueenjohtajaa, sai katsojat pelin aikana seurata hyvää syöttöpeliä ja jopa maali-ilottelua. Joukkueilla oli tasavahvat maalivahdit, joten maalintekotaidoilla peli lopulta ratkaistiin.  Joukkueemme vahvuutena on se, että kaikki pelaajat voivat tarvittaessa nousta ratkaisijoiksi. Tulemme antamaan tiukan vastuksen niin Haukoille, Kurralle kuin IHK:llekin.

 

Huom!Tätä uutista kirjoitettaessa ei ottelun tulosta ollut vielä jääkiekkoliiton tulossivuilla, joten maalikooste lisätään tähän myöhemmin .