D2 AA-joukkueelle Eteläisen aluesarjan pronssimitalli

9.4.2015

JÄÄ-TIIKERIT D2 AA-joukkue PÄÄTTI KAUTENSA ETELÄISEN ALUESARJAN PRONSSIMITALIIN

Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna pelattiin Malmilla Jääkiekkoliiton eteläisen alueen finaaliotteluita A, AA ja AAA tasoilla. Jää-Tiikerit D2 oli mittelöissä mukana D2AA tasolla.

Mäntsälän Jää-Tiikereiden D2AA joukkue pelasi kevätkauden ylemmässä jatkosarjassa 12 peliä, joista 9 voittoa, 2 tasapeliä ja yksi tappio. Näillä tuloksilla joukkue oli sarjassa kolmantena ja näin ollen varmisti tiensä suoraan finaaliviikonlopun peleihin.

Lauantaina pelattiin välierä finaalipaikasta Hyvinkään Jää-Ahmoja vastaan. Pelin ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, mutta toisessa erässä Ahmat kuitenkin meni menojaan ja pelasi itsensä sunnuntain finaaliotteluun Kiekko-Vantaata vastaan.

Sunnuntaina Jää-Tiikerit ja Riihimäen Kiekko-Nikkarit pelasivat pronssimitalista. Jää-Tiikerit olivat edellisen päivän tappiosta keräänneet uuden taistelutahdon. Tahdon voimaa löytyi ja Jää-Tiikerit tahtoivat näyttää kyntensä. Ensimmäinen erä päättyi Jää-Tiikereille 0-4. Nikkarit eivät kuitenkaan missään vaiheessa luovuttaneet vaan taistelivat itsensä yhden maalin päähän. Lopputulos kuitenkin Nikkarit 3 ja Jää-Tiikerit 4 ! Varusteen lensivät jäälle kun tiikerilauma juhli ansaittua mitalia ja sitä riemun tunnetta ei voi sanoin kuvata.

Joukkueen voittama pronssimitali on huikea lopetus hienolle kaudelle. Valmennus ja pelaajat ovat tehneet koko kauden 2014-2015 hienoa ja määrätietoista työtä ja tämä mitali on varmasti enemmän kun ansaittu työvoitto.

 

SUURET ONNITTELUT Jää-Tiikerit 02-03AA-joukkue!